Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.285 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuumRocha, Ada; Ferreira, João; Silva, Ângelo; Almeida, Gonçalo; Morais, AlcinaArtigo em Revista Científica Internacional
2001Influence of controlled atmosphere storage on polyphenoloxidase activity in relation to colour changes of minimally processes "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2001Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Polyphenoloxidase activity and total phenolic conten as related to browning of minimally processed "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2008Espaços de Refeição de Estabelecimentos de Educação do Município de Penafiel - Caracterização higio-sanitáriaBarros, Manuela; Lameiras, J.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2003Effects of vaccuum packaging on the physical quality of minimally processed potatoesRocha, Ada; Coulon, Emilie C; Morais, M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional