Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da FéCamelo, S.; Amaro, Luís; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activityOliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UVPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/BeerAmaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins DegradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradationOliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional