Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.021 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Novo, P.; Mariano, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/FluorescenceMariano, I.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrascoPinto, Edgar; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional