Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.027 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Quantification of sugars from malt by liquid chromatography and refractive index detectionViegas, Olga; Almeida, Clarisse; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Detection of high temperature stress of packaged beerFerreira, Isabel; Viegas, Olga; Guedes, Paula; Gokmen, VuralResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Study of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic aminesViegas, Olga; Amaro, Luís; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional