Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.022 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2003Effects of vaccuum packaging on the physical quality of minimally processed potatoesRocha, Ada; Coulon, Emilie C; Morais, M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2004Modified atmosphere package for appleRocha, Ada; Barreiro, M.G.; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Espaços de Refeição de Estabelecimentos de Educação do Município de Penafiel - Caracterização higio-sanitáriaBarros, Manuela; Lameiras, J.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2001Polyphenoloxidase activity and total phenolic conten as related to browning of minimally processed "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Influence of controlled atmosphere storage on polyphenoloxidase activity in relation to colour changes of minimally processes "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from 'Jonagored' appleRocha, Ada; Morais, AMMBArtigo em Revista Científica Internacional