Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 80 (Search time: 0.015 seconds).
previous
1
2
3
4
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2014
Valuation of brewer's spent grain using a fully recyclable integrated process for extraction of proteins and arabinoxylans
Vieira, E.
;
Rocha, A.
;
Coelho, E.
;
Pinho, Olívia
;
Saraiva, J.
;
Ferreira, I.
;
Coimbra, M.
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foods
Viegas, Olga
;
Novo, P.
;
Mariano, I.
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009
Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storage
Ramos, Bárbara
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011
Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compounds
Amaro, Luís
;
Viegas, Olga
;
Mariano, I.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011
Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MS
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmico
Queirós, Filipa
;
Oliveira, Carla
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Nacional
2008
Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beef
Melo, Armindo
;
Costa, Mariana
;
Eça, Rosário
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006
Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a review
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foods
Viegas, Olga
;
Pinto, E.
;
Novo, P.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Discover
Author
70
Ferreira, Isabel
22
Viegas, Olga
20
Petisca, Catarina
18
Melo, Armindo
11
Amaro, Luís
.
next >
Subject
79
Health sciences, Health sciences
Document Type
21
Resumo de Comunicação em Conferên...
16
Artigo em Revista Científica Inte...
16
Resumo de Comunicação em Conferên...
10
Artigo em Livro de Atas de Confer...
6
Artigo em Revista Científica Naci...
.
next >
Date issued
45
2010 - 2016
31
2000 - 2009
4
1997 - 1999