Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.021 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2006Method Optimization by Solid-Phase Microextraction in Combination with GC/MS for Analysis of Beer Volatile FractionPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Santos, LúciaArtigo em Revista Científica Internacional
2006A flexibilidade em adolescentes - um contributo para a avaliação globalSilva, Domingos; Santos, José; Oliveira, BrunoArtigo em Revista Científica Internacional
2006Headspace solid-phase microextraction (SPME) in combination with GC/MS for quantification of volatile compounds in food matricesFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2006Body image perception in Portuguese obese adultsCorreia, Flora; Pinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Oliveira, Bruno; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Medina, José Luís; Teles, Alberto GalvãoArtigo em Revista Científica Internacional
2006Illegal use of nitrofurans in food animals: contribution to human salmonellosis?P. Antunes; J. Machado; L. PeixeArtigo em Revista Científica Internacional
2006Dissemination of tetracycline and chloramphenicol resistance genes in Portuguese Salmonella isolates carrying class 1 integronsAntunes, Patrícia; Machado, Jorge; Peixe, LuísaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2006Characterization of antimicrobial resistance and class 1 and 2 integrons in Salmonella enterica isolates from different sources in PortugalPatrícia Antunes; Jorge Machado; Luisa PeixeArtigo em Revista Científica Internacional