Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.04 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Obstacles in dietary treatment of obesityCorreia, F; Pinhao, S; Poínhos, Rui; Bruno M P M Oliveira; Vaz de Almeida, MDV; Medina, JL; Galvao Teles, AArtigo em Revista Científica Internacional
2009Volatile fraction of DOP "Castelo Branco" cheese: Influence of breedFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Sampaio, PauloArtigo em Revista Científica Internacional
2009Melanocortin 5 receptor activates ERK1/2 through a PI3K-regulated signaling mechanismRodrigues, AR; Pignatelli, D; Almeida, Henrique; Gouveia, AlexandraArtigo em Revista Científica Internacional
2009Avaliação da Adequação Nutricional de uma Refeição Servida em uma Unidade de Alimentação Universitária PortuguesaRocha, Ada; Martins, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Availability of Mediterranean and non-Mediterranean foods during the last four decades: comparison of several geographical areasVareiro, Daniela; Faig, Anna Bach; Quintana, Blanca; Bertomeu, Isabel; Buckland, Genevieve; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Majem, Llui´s SerraArtigo em Revista Científica Internacional
2009Volatile profile and sensory characteristics of creams used as fillers of bakery products: home made egg creams vs industrial creamsPinho, O; Ferreira, IMPLVO; Ramos, BárbaraArtigo em Revista Científica Internacional
2009Worldwide variation of adherence to the Mediterranean diet, in 1961-1965 and 2000-2003Silva, Rui; Faig, Anna Bach; Quintana, Blanca; Buckland, Genevieve; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Majem, Lluís SerraArtigo em Revista Científica Internacional
2009Differences between older and younger Poles in functional food consumption, awareness of metabolic syndrome risk and perceived barriers to health improvementWadolowska, Lidia; Oziewicz, Marzena Danowska; Knox, Barbara Stewart; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Revista Científica Internacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Food safety practices in a Portuguese canteenVeiros, Marcela; Proença, R.; Santos, Cristina; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional