Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueirós, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Nacional
2009Screening of furans in aromatized coffee samples by SPME-GC-MS: comparison with conventional coffeePetisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UVPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DADMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrascoPinto, Edgar; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009O ABC dos geladosPinho, Olívia; Vieira, Elsa; Ferreira, TeresaPublicação Didática
2009Detection and quantification of selected endocrine disruptors in drinking water supplies in the North of PortugalMansilha, Catarina; Tavares, A.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Gameiro, P.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional