Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 32 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Perda de peso, rácios e caloriasMoreira, PedroArtigo em Revista Científica Nacional
2009Effect of a 1000m kayak sprint on redox status, muscle damage and inflammation markers in elite male kayakersTeixeira, Vítor Hugo; Valente, Hugo; Casal, Susana; Marques, Franklim; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Intense sweeteners in beverages: what is the risk for our children?Moreira, Pedro; Teixeira, Vítor Hugo; Padrão, Patrícia; Valente, Hugo; Oliveira, Maria Beatriz; Cordeiro, Anabela; Mendes, Eulália; Ribeiro, Paulina; Tavarela, J.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Detection and quantification of selected endocrine disruptors in drinking water supplies in the North of PortugalMansilha, Catarina; Tavares, A.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Gameiro, P.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009From farm to fork: dissemination of multidrug-resistant Salmonella isolates in PortugalAntunes P; Pestana N; Peixe LResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueirós, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Nacional