Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Tigecycline Activity Against Multidrug-resistant Salmonella from Different Sources of PortugalAntunes, Patrícia; Peixe, LuísaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Alpha-adrenergic system as a novel regulatory system of myocardial stiffness in health and disease.Moreira, Adelino Leite; Silva, Carmen Brás; Carneiro, C.S.; Gonçalves, Nádia Pereira; Monteiro, V. Cardoso; Sousa, Ana Fontes deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Modulation of Urocortin 2 Contractile Effects by Endocardial Endothelium.Moreira, Adelino Leite; Silva, Carmen Brás; Almeida, Mónica; Mendes, Susana; Sousa, Ana Fontes deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Contribution of Portuguese piggeries for the dissemination of multidrug-resistant Salmonella isolatesAntunes, Patrícia; Pestana, Nazaré; Lisboa, Francisca; Peixe, LuísaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Replicon typing of plasmids carrying the sul3-atypical integrons among Salmonella isolatesAntunes, Patrícia; Novais, Ângela; Coque, Teresa; Peixe, LuísaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008The urocortin 2-induced decrease in myocardial stiffness is compromised in heart failure.Silva, Carmen Brás; Sousa, Ana Fontes de; Mendes, Susana; Almeida, Mónica; Moreira, Adelino LeiteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilizationPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Genetic Background of Class 1 Integrons in Multidrug-Resistant Salmonella Non-Typhoid IsolatesAntunes, Patrícia; Peixe, LuísaResumo de Comunicação em Conferência Internacional