Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.024 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Quality cues for vegetablesMacedo, Susana; Graça, Pedro; Delgadillo, IvonneArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Dietary habits and metabolic syndrome in middle-aged Europeans.Parr, Heather; Knox, Barbara Stewart; Bunting, B.; Gilpin, S.; Pinhão, Sílvia; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Regional food availability in representative samples of Portuguese households from 1990 to 2000.Rodrigues, Sara; Trichopoulou, Antonia; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Gender differences in sensorial perception of animal foods.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, Rossana; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008β-Galactosidase from Aspergillus oryzae immobilized onto different magnetic supports: a comparative experimental and modelling study of the galactooligosaccharides production.Neri, David; Balcão, Victor; Costa, Rafael; Ferreira, Eugénio; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, JoséArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Added value of minimally processed fruit and vegetables.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Promoting gastronomy through Chef's recipes.Macedo, Susana; Morais, Cecília; Graça, Pedro; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional