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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Effect of brewing temperature and duration on green tea catechins and caffeine solubilizationPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional