Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 44 (Search time: 0.068 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Implementation of a food safety system based in HACCP methodology at a social centerCarvalheiro, Ricardo; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Food habits of portuguese university studentsMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Avaliação da adequação das quantidades per capita dos alimentos destinadas aos alunos do 1º ciclo do ensino básicoDinis, Dânia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010System of planning and evaluation of school mealsAfonso, Claúdia; Santos, Cristina; Morais, Cecília; Franchini, Bela; Chilro, Rui; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Sanitary characterization of elementary school foodservices at a Portuguese municipalityMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Impact of school fruit program on fruit consumption by childrenSampaio, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Influência da distância, tempo e meio de deslocação para o trabalho na opção de trazer almoço de casa em colaboradores de uma universidadeLima, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Evaluation of consumer's food preferences at a Portuguese Hospital food service unit pilot studyRocha, Ada; Luís, CátiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Understanding sensorial perception of a typical Portuguese dish by students at an university canteenProença, Rossana; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Assessing overall satisfaction with food service at an elderly residential homeMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional