Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 44 (Search time: 0.036 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Promoting healthy eating at the workplace: the role of the interest in different groups of employeesLima, J.; Brandão, T.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Avaliação da adequação das quantidades per capita dos alimentos destinadas aos alunos do 1º ciclo do ensino básicoDinis, Dânia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Evaluation of consumer's food preferences at a Portuguese Hospital food service unit pilot studyRocha, Ada; Luís, CátiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Salt perception by consumers of a typical dish at a Portuguese university canteenRocha, Ada; Kent-Smith, Luiza; Proença, RossanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Job satisfaction of food handlers at a Portuguese foodservice university unitMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Food habits of portuguese university studentsMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Understanding sensorial perception of a typical Portuguese dish by students at an university canteenProença, Rossana; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Innovation at a Brazilian Fishing Cooperative -The Successful Case of CoorimbatáLima, Marcio de; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Impact of school fruit program on fruit consumption by childrenSampaio, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional