Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 38 (Search time: 0.493 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
1998Influence of Chemical Treatment on quality of cut appleRocha, Ada; Brochado, C.M; Morais, A.M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2013Qualitative evaluation of the menu and plate waste in public day care centers in são paulo city, brazilSilva, Giovana; Toloni, Maysa; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2016The level of food safety knowledge in food establishments in three European countriesSmigic, N; Djekic, I; Liz Martins, Margarida; Rocha, Ada; Sidiropoulou, N; Kalogianni, EPArtigo em Revista Científica Internacional
2018How do university workers eat at the workplace?Lima, J.P.; Costa, S; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2016Cross-cultural consumer perceptions of service quality in restaurantsDjekic, Ilija; Kane, Kevin; Tomic, Nikola; Kalogianni, Eleni; Rocha, Ada; Zamioudi, Lamprini; Pacheco, RitaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Food safety practices in a Portuguese canteenVeiros, Marcela; Proença, R.; Santos, Cristina; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
1998Characterisation of "Starking" apple polyphenoloxidaseRocha, Ada; Cano, M. Pilar; Galeazzi, Maria A.M; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2014System of planning and evaluation of school mealsRocha, Ada; Afonso, Cláudia; Santos, Maria; Morais, Cecília; Franchini, Bela; Chilro, RuiArtigo em Revista Científica Internacional
2009Avaliação da Adequação Nutricional de uma Refeição Servida em uma Unidade de Alimentação Universitária PortuguesaRocha, Ada; Martins, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional