Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 71 (Search time: 0.374 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Job satisfaction of food handlers at a Portuguese foodservice university unitMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Meal quality characterization served at a Portuguese hospitalRocha, Ada; Costa, C.S.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Avaliação das características higio sanitárias de unidades de restauração colectiva de escolas do 1º ciclo e Jardins de Infância do Concelho de Vila VerdeSampaio, Joana; Marinho, Ana Raquel; Rocha, AdaPoster em Conferência Nacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Aceitação das refeições escolares e perceção dos pais sobre o comportamento alimentar dos filhosLages, S.; Martins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Evaluation of Fruit Wastage at Portuguese HomesMartins, Margarida; Rocha, Ada; Sampaio, JoanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016The level of food safety knowledge in food establishments in three European countriesSmigic, N; Djekic, I; Liz Martins, Margarida; Rocha, Ada; Sidiropoulou, N; Kalogianni, EPArtigo em Revista Científica Internacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional