Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 71 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Nutritional adequacy of a meal served at a Food Service University unitMartins, Margarida; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Understanding sensorial perception of a typical Portuguese dish by students at an university canteenProença, Rossana; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Análise qualitativa de ementas em escolas do Rio de JaneiroMargareth Xavier da Silva; Liz Martins, Margarida; Anna Paola Trindade da Rocha Pierucci; Cristiana Pedrosa; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2016Low serum levels of vitamin B12 in older adults with normal nutritional status by mini nutritional assessmentAraújo, DA; Noronha, MB; Cunha, NA; Abrunhosa, SF; Rocha, Ada; Amaral, TeresaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Avaliação do desperdício alimentar numa instituição de suporte a senioresBlayer, P.; Afonso, C.; Liz Martins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Assessing overall satisfaction with food service at an elderly residential homeMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Estudo dos desperdícios alimentares em meio escolarCampos, V.; Viana, I.; Oliveira, B.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2010Avaliação das características físico químicas de sumos naturais, refrigerantes e néctaresGuimarães, Marta; Rocha, AdaPoster em Conferência Nacional