Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 29 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuumRocha, Ada; Ferreira, João; Silva, Ângelo; Almeida, Gonçalo; Morais, AlcinaArtigo em Revista Científica Internacional
2008Estruturas de apoio alimentar ao idoso - Nutrição no Envelhecimento.Rocha, AdaPublicação Didática
2008Projecto de implementação de um sistema de segurança alimentar baseado na metodologia HACCP num Centro SocialRocha, Ada; Carvalheiro, R.Artigo em Revista Científica Nacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Manipuladores de Alimentos - Caracterização sociodemográfica e formação profissionalRocha, Ada; Barros, Manuela; Lameiras, JoãoArtigo em Revista Científica Nacional
2008Gender differences in sensorial perception of animal foods.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, Rossana; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2001Influence of controlled atmosphere storage on polyphenoloxidase activity in relation to colour changes of minimally processes "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2007Particularidades dos serviço de alimentação em instituições geriátricasRocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional