Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 29 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Attitudes related to minimally processed fruit and vegetables use/consumption by food service elderly institutions.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Projecto de implementação de um sistema de segurança alimentar baseado na metodologia HACCP num Centro SocialRocha, Ada; Carvalheiro, R.Artigo em Revista Científica Nacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Código de Boas Práticas de HigieneRocha, AdaLivro
2003Effects of vaccuum packaging on the physical quality of minimally processed potatoesRocha, Ada; Coulon, Emilie C; Morais, M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2004Modified atmosphere package for appleRocha, Ada; Barreiro, M.G.; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2009Potencialidades da ISO 22000 numa cooperativaRocha, Ada; Lima, Marcio de; Neto, Adelino; Faria, Cláudia; Rossignoli, PauloArtigo em Revista Científica Nacional
2009Proposta de critérios para avaliação qualitativa de ementasBessa, Vera; Monteiro, A.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2009Consumo de lacticínios em universitários portuguesesMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional