Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.11 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Detection and quantification of selected endocrine disruptors in drinking water supplies in the North of PortugalMansilha, Catarina; Tavares, A.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Domingues, V.; Gameiro, P.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DADMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrascoPinto, Edgar; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Tremoço (Lupinus albus): composição nutricional, propriedades nutraceuticas e aplicações na indústria alimentarOliveira, Leandro; Afonso, Cláudia; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional