Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 49 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
4
...
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2011
Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MS
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodology
Petisca, Catarina
;
Martins, Z.E.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groups
Gonçalves, C.
;
Silva, G.
;
Camelo, Sandra
;
Amaro, Luís
;
Teixeira, Vitor
;
Padrão, Patricia
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosis
Resende, Carolina
;
Rodrigues, Sara
;
Pinho, Olívia
;
Graça, Pedro
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foods
Viegas, Olga
;
Pinto, E.
;
Novo, P.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018
Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in bread
Monteiro, Célia
;
Martins, Z.
;
Pinho, Olívia
;
Gonçalves, C.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Proteolytic activity of surplus yeast extracts
Almeida, Tiago
;
Moura, Cristina
;
Vieira, Elsa
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Carvalho, Beatriz
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boiling
Amaro, Luís
;
Almeida, L.F.
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016
Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinades
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012
Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods
Novo, P.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Discover
Author
23
Ferreira, Isabel
11
Moreira, Pedro
9
Viegas, Olga
6
Afonso, Cláudia
6
Pinhão, Sílvia
.
next >
Subject
27
Ciências da Saúde, Ciências médic...
27
Health sciences, Medical and Heal...
16
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
16
Health sciences, Health sciences
4
Ciências da saúde
.
next >
Date issued
3
2019
6
2018
2
2017
1
2016
3
2015
.
next >