Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 36 (Search time: 0.015 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2016Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescentsGonçalves, Carla; Abreu,Sandra; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Breda, João; Santos, Rute; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2018Sodium and Potassium Content of Meals Served in University CanteensBarbosa, M; Fernandes, A; Gonçalves, C; Pena, M; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2020Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled porkCordeiro, T; Viegas, Olga; Silva, M; Martins, ZE; Fernandes, I; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2019Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applicationsVieira, EF; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVO; Delerue Matos, CArtigo em Revista Científica Internacional
2015Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in MozambiqueGelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
2020Sodium content of bread from bakeries in Maputo, Mozambique: trends between 2012 and 2018Jessen, N; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Novela, C; Moreira, Pedro; Damasceno, A; Lunet NArtigo em Revista Científica Internacional
2021Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe compositionCordeiro, T; Fernandes, I; Pinho, Olívia; Calha, C; Mateus, N; Faria, AArtigo em Revista Científica Internacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2021Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parametersMonteiro, C; Martins, ZE; Pinho, Olívia; Gonçalves, CArtigo em Revista Científica Internacional
2021Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredientTrujillo Mayol, I; Madalena C. Sobral, M; Viegas, Olga; Cunha, SC; Alarcón Enos, J; Pinho, Olívia; Ferreira, IMArtigo em Revista Científica Internacional