Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 36 (Search time: 0.015 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2016
Sodium and potassium urinary excretion and dietary intake: A cross-sectional analysis in adolescents
Gonçalves, Carla
;
Abreu,Sandra
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
;
Graça, Pedro
;
Breda, João
;
Santos, Rute
;
Moreira, Pedro
Artigo em Revista Científica Internacional
2018
Sodium and Potassium Content of Meals Served in University Canteens
Barbosa, M
;
Fernandes, A
;
Gonçalves, C
;
Pena, M
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled pork
Cordeiro, T
;
Viegas, Olga
;
Silva, M
;
Martins, ZE
;
Fernandes, I
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Nuno Mateus
;
Conceicao Calhau
Artigo em Revista Científica Internacional
2019
Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applications
Vieira, EF
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IMPLVO
;
Delerue Matos, C
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in Mozambique
Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
;
Padrão, Patrícia
;
Lunet, Nuno
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Sodium content of bread from bakeries in Maputo, Mozambique: trends between 2012 and 2018
Jessen, N
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
;
Novela, C
;
Moreira, Pedro
;
Damasceno, A
;
Lunet N
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
Cordeiro, T
;
Fernandes, I
;
Pinho, Olívia
;
Calha, C
;
Mateus, N
;
Faria, A
Artigo em Revista Científica Internacional
2018
Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?
Costa Rodrigues, J
;
Pinho, Olívia
;
Monteiro, PRR
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parameters
Monteiro, C
;
Martins, ZE
;
Pinho, Olívia
;
Gonçalves, C
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredient
Trujillo Mayol, I
;
Madalena C. Sobral, M
;
Viegas, Olga
;
Cunha, SC
;
Alarcón Enos, J
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IM
Artigo em Revista Científica Internacional
Discover
Author
21
Moreira, Pedro
21
Padrão, Patrícia
10
Gelormini, M
9
Casal, S
9
Damasceno, A
.
next >
Subject
36
Health sciences, Medical and Heal...
Date issued
2
2023
12
2022
7
2021
6
2020
3
2019
.
next >