Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 69 (Search time: 0.009 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Novo, P.; Mariano, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MSPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueirós, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Proteolysis of sarcoplasmic pork meat proteins evaluated by high-performance liquid chromatographyPancrazio, Gastón; Vieira, Elsa; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional