Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.026 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2011
Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MS
Petisca, Catarina
;
Perez Palacios, M.T.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foods
Viegas, Olga
;
Pinto, E.
;
Novo, P.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boiling
Amaro, Luís
;
Almeida, L.F.
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016
Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinades
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Effect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteins
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Monteiro, Daniela
;
Faria, Sofia
;
Cruz, Susana
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meat
Álvarez, Iria
;
Viegas, Olga
;
Carballo, E. Martínez
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Ethanol retention in cooked meals containing Alcoholic Drinks
Mateus, Daniela
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/Beer
Amaro, Luís
;
Almeida, Isabel
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradation
Oliveira, Carla
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticides
Pinto, E.
;
Melo, A.
;
Aguiar, A.
;
Mansilha, C.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Discover
Author
14
Ferreira, Isabel
5
Viegas, Olga
4
Amaro, Luís
3
Mansilha, C.
3
Melo, A.
.
next >
Subject
16
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Date issued
1
2016
3
2013
8
2011
4
2010