Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.284 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizadoViegas, Olga; Mariano, I.; Pinto, Edgar; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueiroz, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Preservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UVPetisca, Catarina; Pinto, Edgar; Amaro, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Avaliação do teor de sódio em refeições pré-confeccionadasLima, Sérgio; Costa, C.; Mina, I.; Amaro, Luís; Pereira, M.; Reis, M.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPMEViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusionPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Alimentação e estilos de vida da porpulação portuguesa: metodologia e resultados preliminaresPoinhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claudia; Correia, Flora; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, José Lima; Veríssimo, Manuel Teixeira; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Revista Científica Nacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional