Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 49 (Search time: 0.01 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MSPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodologyPetisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groupsGonçalves, C.; Silva, G.; Camelo, Sandra; Amaro, Luís; Teixeira, Vitor; Padrão, Patricia; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosisResende, Carolina; Rodrigues, Sara; Pinho, Olívia; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in breadMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Proteolytic activity of surplus yeast extractsAlmeida, Tiago; Moura, Cristina; Vieira, Elsa; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Carvalho, BeatrizResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foodsNovo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional