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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MSPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2012Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextractionPetisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. OArtigo em Revista Científica Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Optimization of a HE-SPME-GC/MS method for screening of volatile compounds in espresso coffeePetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Espresso coffee: influence of roasted degree in furan compositionPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCEPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional