Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 37 (Search time: 0.021 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium, and pesticidesMelo, A; Pinto, E; Ana Aguiar; Mansilha, C; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2011Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Novo, P.; Mariano, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Quantification of endocrine disruptors and pesticides in water using weighted linear regression schemesMelo, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Quantification of furanic compounds present in expresso and aromatizes expresso coffee samples using PME GC/MSPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013TEXTURE AND COLOR OF BREAD: INFLUENCE OF beta-GLUCANS ADDITIONGalardo, A.; Barbosa, I.; Erben, M.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Enzymatic hydrolysis by commercial proteases of Brewers' spentgrain proteinsVieira, S.J.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecuedmeat by HPLC/FluorescenceMariano, I.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Espresso coffee: influence of roasted degree in furan compositionPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional