Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.015 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Escolhas alimentares protectoras e promotoras do sono: resumo da revisão integrativa da literaturaCerdeira, M.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018Sensory preference as a valuable tool to establish salt reduction in breadMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Sodium and Potassium Content of Meals Served in University CanteensBarbosa, M; Fernandes, A; Gonçalves, C; Pena, M; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: availability and nutritional value of homemade foods.Sousa, S.; Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.A.; Maló, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal,S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet N; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2018Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbonsMartins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Impact of salt reduction on bread physicochemical properties and crumb colour and structureMonteiro, Célia; Martins, Z.; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Street food in Maputo, Mozambique: Availability and nutritional value of homemade foodsSousa, S; Gelormini, M; Damasceno, A; Lopes, SA; Maló, S; Chongole, C; Muholove, P; Casal, S; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Lunet N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional