Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 11 (Search time: 0.019 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPMEViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatographyMoreira, Patricia; Henriques, Rita; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode ArrayViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional