Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 170 (Search time: 0.224 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Physical and Chemical Characteristics of Cooked Ham: Effect of Tumbling Time and Modifications during StoragePancrazio, G; Cunha, SC; De Pinho, PG; Loureiro, M; Ferreira, IMPLVO; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Effect of spent yeast fortification on physical parameters, volatiles and sensorial characteristics of home-made breadZita Emanuela Martins; Melina Erben; Anabella E Gallardo; Ricardo Silva; Ines Barbosa; Pinho, Olívia; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2014Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery productsPetisca, C; Henriques, AR; Perez Palacios, T; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2012Impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium, and pesticidesMelo, A; Pinto, E; Ana Aguiar; Mansilha, C; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2011Simultaneous QuEChERS and DLLME extraction of pesticides in tomato samplesMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Isabel FerreiraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Valuation of brewer's spent grain using a fully recyclable integrated process for extraction of proteins and arabinoxylansVieira, E.; Rocha, A.; Coelho, E.; Pinho, Olívia; Saraiva, J.; Ferreira, I.; Coimbra, M.Artigo em Revista Científica Internacional
2017Fibre fortification of wheat bread: impact on mineral composition and bioaccessibilityMartins, ZE; Pinto, E; Agostinho Almeida; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional