Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 48 (Search time: 0.027 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled porkCordeiro, T; Viegas, Olga; Silva, M; Martins, ZE; Fernandes, I; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2020Sodium and potassium excretion and quality of life: preliminar results from the iMC Salt projectGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Protective effect of avocado byproducts extracts in grilled beef burgers against lipid and protein oxidationMayol, Igor.T.; Sobral, M.Madelena.; Viegas, Olga; Enos, J.Alarcón.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel.MPLVOResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Intervention to decrease salt intake inadequacy using a control device to monitor and control salt use when cooking at home: iMC SALT preliminary resultsGonçalves, C.; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Graça, Pedro; Oliveira, L.; Esteves, S.; Norton, P.; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Purchase patterns of street food in Chisinau Moldova: Results from the feedcities ProjectSousa, Sofia; Albuquerque, Gabriela; Gelormini; Casal, Susana; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet, Nuno; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Sodium content of bread from bakeries in Maputo, Mozambique: trends between 2012 and 2018Jessen, N; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Novela, C; Moreira, Pedro; Damasceno, A; Lunet NArtigo em Revista Científica Internacional
2021Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe compositionCordeiro, T; Fernandes, I; Pinho, Olívia; Calha, C; Mateus, N; Faria, AArtigo em Revista Científica Internacional
2021Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parametersMonteiro, C; Martins, ZE; Pinho, Olívia; Gonçalves, CArtigo em Revista Científica Internacional
2020Street food in Eastern Europe: Terspective from an urban environment in MoldovaAlbuquerque, Gabriela; Gelormini, Marcello; Morais, Inês Lança; Sousa, Sofia; Casal, Susana; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet, Nuno; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt StudyAnjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional