Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 3056 (Search time: 0.068 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Inhibitory Effect of Antioxidant-Rich Marinades on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Pan-Fried BeefOlga Viegas; Filipe Amaro, LF; Isabel M P L V O Ferreira; Olivia PinhoArtigo em Revista Científica Internacional
2015Multidrug-resistant (MDR) enterobacter cloacae complex (EcC) isolates from oncologic inpatients were associated with increased tolerance to biocides and heavy metalsAndrade, L.N.; Mourão, J.; Novais, A.; Darini, A.C.; Antunes, Patrícia; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2005Dissemination of sulfonamide resistance genes (sul1, sul2, and sul3) in Portuguese Salmonella enterica strains and relation with integronsAntunes, P; Machado, J; Sousa, JC; Peixe, LArtigo em Revista Científica Internacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compouds of New Zeland spinach (Tetragomia tetragonioides): Changes during boiling,Isabel Ferreira; Olívia PinhoCapítulo ou Parte de Livro
2018Inflow water is a major source of trout farming contamination with Salmonella and multidrug resistant bacteriaAntunes, Patrícia; Campos, J; Mourão, J.; Pereira, J; Novais, C.; Peixe, L.Artigo em Revista Científica Internacional
2016Trends in Salmonella serotypes and clones from traded food products in PortugalCampos, Joana; Cristino, Luís; Giro, Ana; Cunha, Mafalda; Silva, Mariana; Mourão, Joana; Luisa Peixe; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Salmonella cross-contamination in swine abattoirs in Portugal: Carcasses, meat and meat handlersEduarda Gomes Neves; Antunes, Patrícia; Alcina Tavares; Patricia Themudo; Margarida Fonseca Cardoso; Fatima Gaertner; Jose Manuel Costa; Luisa PeixeArtigo em Revista Científica Internacional
2001Method optimization for analysis of the volatile fraction of ewe cheese by solid-phase microextractionPinho, O; Ferreira, IMPLVO; Cascal, S; Fernandes, JO; Oliveira, MBPP; Ferreira, MAArtigo em Revista Científica Internacional
2017Guia para o estabelecimento de critérios microbiológicos em géneros alimentíciosViegas, Sílvia; Brazão, Roberto; Fernandes, Paulo; Dias, Maria da Graça; Oliveira, Luísa; Grupo de Trabalho Ocorrência Microbiológica na Cadeia Alimentar (GTOMCA), do Programa PortFIROutras Publicações
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional