Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 3097 (Search time: 0.068 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014Unusual non-typhoidal Salmonella serotypes dispersed in animals and environmental sources in AngolaAntunes, Patrícia; Campos, Joana; Mourão, J.; Margalho, L.; Ribeiro, G.; Novais, Carla; Peixe, LuisaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Influence of beer marinades on the reduction of carcinogenic heterocyclic aromatic amines in charcoal-grilled pork meatViegas, Olga; Patricia S Moreira; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2008Microbiological, biochemical and biogenic amine profiles of Terrincho cheese manufactured in several dairy farmsAna I E Pintado; Olivia Pinho; Isabel M P L V O Ferreira; Manuela M E Pintado; Ana M P Gomes; Malcata, FXArtigo em Revista Científica Internacional
2008Effect of Beer/Red Wine Marinades on the Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Pan-Fried BeefArmindo Melo; Olga Viegas; Catarina Petisca; Ouivia Pinho; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2018Widespread copper, mercury and arsenic tolerance genes among multidrug-resistant Enterococcus spp. from human, animal and environmental originsRebelo, A.; Mourão, J.; Freitas, A.; Silveira, E.; Coque, T.; Peixe, L.; Antunes, Patrícia; Novais, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Emergence of mcr-1 among carbapenemase-producing Enterobacteriaceae in the clinical settingMendes, A.; Novais, A.; Campos, J.; Rodrigues, C.; Antunes, Patrícia; Ramos, H.; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Nutritional composition of low protein and phenylalanine-restricted dishes prepared for phenylketonuric patientsFilipa B Pimentel; Rita C Alves; Anabela S G Costa; Telmo J R Fernandes; Duarte Torres; Manuela F Almeida; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2007Development and validation of an HPLC/UV method for quantification of bioactive peptides in fermented milksIsabel M P L V O Ferreira; Rosario Eca; Olivia Pinho; Pedro Tavares; Alice Pereira; Ana Cecilia RoqueArtigo em Revista Científica Internacional
2006Characterization of antimicrobial resistance and class 1 and 2 integrons in Salmonella enterica isolates from different sources in PortugalPatrícia Antunes; Jorge Machado; Luisa PeixeArtigo em Revista Científica Internacional