Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 59 (Search time: 0.035 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2009
Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019
Survey of the salt content in Portugal packaged bread and toasted bread-results from salt quanti project
Gonçalves, Carla
;
Pena, Maria.J.
;
Cardoso, Sofia
;
Santos, Ricardo
;
Moreira, Pedro
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019
Application of an acetonitrile based-extraction in processed muscle foods for the determination of 4 polycyclic aromatic hydrocarbons
Silva, M.
;
Viegas, O.
;
Cordeiro, T.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Tremoço (Lupinus albus): composição nutricional, propriedades nutraceuticas e aplicações na indústria alimentar
Oliveira, Leandro
;
Afonso, Cláudia
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012
Avaliação do aporte energético e nutricional e sua relação com dados antropométricos dos idosos portugueses
Pinhão, Sílvia
;
Poínhos, Rui
;
Afonso, Cláudia
;
Franchini, Bela
;
Teixeira, Vitor Hugo
;
Moreira, Pedro
;
Durão, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Silva, Diana
;
Reis, J.P.L.
;
Veríssimo, M.T.
;
Correia, Flora
;
Almeida, Maria Daniel Vaz de
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Avaliação do teor de sódio em refeições pré-confeccionadas
Lima, Sérgio
;
Costa, C.
;
Mina, I.
;
Amaro, Luís
;
Pereira, M.
;
Reis, M.
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020
Street food in Eastern Europe: Terspective from an urban environment in Moldova
Albuquerque, Gabriela
;
Gelormini, Marcello
;
Morais, Inês Lança
;
Sousa, Sofia
;
Casal, Susana
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
;
Breda, João
;
Lunet, Nuno
;
Padrão, Patrícia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DAD
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Mansilha, Catarina
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014
Lupin: Nutritional composition and applications in the food industry
Oliveira, L.
;
Torres, Duarte
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrasco
Pinto, Edgar
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Discover
Author
29
Ferreira, Isabel
19
Viegas, Olga
16
Melo, Armindo
15
Moreira, Pedro
15
Petisca, Catarina
.
next >
Subject
33
Ciências da Saúde, Ciências médic...
33
Health sciences, Medical and Heal...
16
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
16
Health sciences, Health sciences
9
Ciências da Saúde, Outras ciência...
.
next >
Date issued
10
2020 - 2022
26
2010 - 2019
23
2007 - 2009