Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 81 (Search time: 0.034 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2012
Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry Jams
Amaro, L.F.
;
Soares, M.T.
;
Pinho, C.
;
Almeida, I.F.
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009
A Dynamical Model for the fermentative production of fructooligosaccharides
O. Rocha
;
C. Nobre
;
A. Dominguez
;
D. Torres
;
N. Faria
;
L. Rodrigues
;
J.A. Teixeira
;
E.C. Ferreira
;
I. Rocha
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021
Immune Response Model Fitting to CD4 + T Cell Data in Lymphocytic Choriomeningitis Virus LCMV infection
Afsar, A
;
Martins, F
;
Bruno M P M Oliveira
;
Pinto, AA
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010
The association with sociodemographic factors is different for fruit and vegetables consumption: results from a STEPS survey in Mozambique
Padrão, Patrícia
;
Laszczynska, Olga
;
Matos, Carla Silva
;
Damasceno, Albertino
;
Lunet, Nuno
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010
Physicochemical Characterization of Kiwifruit (Actinidia deliciosa 'Hayard' from different European countries
Guimarães, Marta
;
Cunha, Luís Miguel
;
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015
O efeito da desejabilidade social no comportamento alimentarem estudantes portugueses do ensino superior
Poinhos, Rui
;
Oliveira, Bruno
;
Correia, Flora
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011
Neuregulin attenuates right ventricular hypertrophy and dysfunction in an experimental model of pulmonary hypertension.
Ferreira, P. Mendes
;
Rocha, C. Maia
;
Adão, R.
;
Silva, M.
;
Mendes, M.
;
Lourenço, A.
;
Cerqueira, R.
;
Chaves, P. Castro
;
De Keulenaer, G.
;
Leite-Moreira, Adelino
;
Brás-Silva, Carmen
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015
Determinants of health and food choice among free-living Portuguese seniors
Afonso, Cláudia
;
Poinhos, Rui
;
Pinhão, Sílvia
;
Franchini, Bela
;
Teixeira, Vitor
;
Moreira, Pedro
;
Durão, C
;
Pinho, Olívia
;
Silva, Diana
;
Lima ,Reis JP
;
Veríssimo, MT
;
Correia, Flora
;
Almeida, Maria Daniel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.
Veiros, Marcela
;
Rocha, Ada
;
Proença, R.
;
Smith, Luiza Kent
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008
Added value of minimally processed fruit and vegetables.
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Discover
Author
16
Pinho, Olívia
12
Oliveira, Bruno
12
Rocha, Ada
10
Poinhos, Rui
9
Correia, Flora
.
next >
Subject
35
Ciências da Saúde, Ciências médic...
35
Health sciences, Medical and Heal...
21
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
21
Health sciences, Health sciences
6
Ciências da Saúde, Outras ciência...
.
next >
Date issued
7
2020 - 2022
59
2010 - 2019
15
2007 - 2009