Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-79 of 79 (Search time: 0.021 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Study of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic aminesViegas, Olga; Amaro, Luís; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Polycyclic aromatic hydrocarbons formation in different types of charcoal grilled meatViegas, Olga; Pancrazio, Gastón; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaPoster em Conferência Internacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled SardinesCosta, Mariana; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Espresso coffee: influence of roasted degree in furan compositionPetisca, Catarina; Perez Palacios, M.T.; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2004Interelationships between microbiological, physico-chemical and biochemical properties of Terrincho ewe cheese and contents of biogenic aminesPinho, Olívia; Pintado, Ana; Gomes, Ana; Pintado, Manuela; Malcata, Xavier; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2003Solid-phase microextraction of volatile compounds in "Terrincho" ewe cheese - Comparison of different fibersPinho, Olívia; Pérès, Cristopher; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2004Chemical, physical, and sensorial characteristics of "Terrincho" ewe cheese: Changes during ripening and intravarietal comparisonPinho, Olívia; Mendes, Eulália; Alves, M.; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2010INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCEPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional