Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 91-100 of 550 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activityOliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2013The paradoxal link between food insecurity and obesity in Portuguese adultsGregório, Maria; Graça, Pedro; Santos, C.; Gomes, S.; Nogueira, P.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Acquisition of a plasmid carrying blaCMY-2 by the established blaOXA-30-producing Salmonella Typhimurium Iberian cloneAntunes, Patrícia; Peixe, LuísaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Quantification of less polar HAs in grilled meat by SPME coupled to HPLC-fluorescenceMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Dicas para uma restauração saudávelProjecto HECTORPublicação Didática
2010Será a insatisfação com a imagem corporal em adolescentes do ensino secundário condicionante do comportamento tabágico?Silva, Diana; Fernandes, Alina; Rego, Carla; Dias, Cláudia; Azevedo, Luís; Guerra, AntónioPoster em Conferência Nacional
2010Risk Analysis; Hygiene and Sanitary Conditions of School CanteensLobato, Liliane; Santos, Maria CristinaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Microbiological quality of ready to eat saladsCampos, Joana; Mourão, Joana; Pires, João; Silva, Ana Cristina; Costa, Carmen; Nunes, Heloísa; Pestana, Nazaré; Peixe, Luísa; Novais, Carla; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016Determination of meat-cooking carcinogens from grilled pork by HPLC: Mitigation by beer marinadesViegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional