Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 2468 (Search time: 0.115 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017MCR-1 dispersion in clinically relevant clones of multidrug-resistant and copper-tolerant Salmonella from PortugalCampos, J.; Cristino, L.; Mourão, J.; Luisa Peixe; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Salmonella Typhimurium ciprofloxacin resistant from young children with the concomitant presence of aac6´-Ib-cr and oqxAB in IncHI2 plasmid, a first description in EuropeCampos, J.; Marçal, S.; Mourão, J.; Machado, J.; Novais, C.; Antunes, Patrícia; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Unusual non-typhoidal Salmonella serotypes dispersed in animals and environmental sources in AngolaAntunes, Patrícia; Campos, Joana; Mourão, J.; Margalho, L.; Ribeiro, G.; Novais, Carla; Peixe, LuisaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Influence of beer marinades on the reduction of carcinogenic heterocyclic aromatic amines in charcoal-grilled pork meatViegas, Olga; Patricia S Moreira; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2018Widespread copper, mercury and arsenic tolerance genes among multidrug-resistant Enterococcus spp. from human, animal and environmental originsRebelo, A.; Mourão, J.; Freitas, A.; Silveira, E.; Coque, T.; Peixe, L.; Antunes, Patrícia; Novais, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Emergence of mcr-1 among carbapenemase-producing Enterobacteriaceae in the clinical settingMendes, A.; Novais, A.; Campos, J.; Rodrigues, C.; Antunes, Patrícia; Ramos, H.; Peixe, L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016How functional foods endure throughout the shelf storage? Effects of packing materials and formulation on the quality parameters and bioactivity of smoothiesAntonia Nunes, MA; Anabela S G Costa; Joao C M Barreira; Ana F Vinha; Rita C Alves; Rocha, Ada; Beatriz B P P OliveiraArtigo em Revista Científica Internacional
2010Cooked Blueberries: Anthocyanin and Anthocyanidin Degradation and Their Radical-Scavenging ActivityCarla Oliveira; Filipe F Amaro; Olivia Pinho; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2015Physical and Chemical Characteristics of Cooked Ham: Effect of Tumbling Time and Modifications during StoragePancrazio, G; Cunha, SC; De Pinho, PG; Loureiro, M; Ferreira, IMPLVO; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2016Extended-spectrum cephalosporin resistance and plasmid-mediated quinolone resistance in emerging Salmonella serotypes from traded food products in PortugalCampos, Joana; Mourão, Joana; Silveira, Leonor; Machado, Jorge; Novais, Carla; Luisa Peixe; Antunes, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional