Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 271-277 of 277 (Search time: 0.142 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Salt content in pre-packaged foods available in Portuguese marketSofia Cardoso; Olívia Pinho; Pedro Moreira; Maria João Pena; Arminda Alves; José Luís Moreira; Joaquim Mendes; Pedro Graça; Carla GonçalvesArtigo em Revista Científica Internacional
2019Exposure of Portuguese population to aflatoxins: the contribution of human biomonitoring to estimation of burden of diseaseMartins, C.; Vidal, A.; De Boevre, M. [et al... ]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes CResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Delphinidin-3-O-glucoside inhibits angiogenesis via VEGFR2 downregulation and migration through actin disruptionViegas, Olga; Faria, MA; Sousa, JB; Vojtek, M; Goncalves Monteiro, S; Suliburska, J; Diniz, C; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2019-06-18Efeito dos processos de confeção no teor de antocianinas.Tânia Cristina de Jesus CordeiroTese
2019Industrialized foods in early infancy: a growing need of nutritional researchAraújo, C; Ribeiro, KD; Padrão, Patrícia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2019What is the effect of a Mediterranean compared with a Fast Food meal on the exercise induced adipokine changes? A randomized cross-over clinical trialDiana Silva; Rita Moreira; Marília Beltrao; Oksana Sokhatska; Tiago Montanha; Andreia Pizarro; Vanessa Garcia-Larsen; Rodrigo Villegas; Luís Delgado; Pedro Moreira; Joana Carvalho; André MoreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2019Adiposity and attained height in adolescents: a longitudinal analysis from the LabMed Physical Activity StudyRafaela Rosário; Cesar Agostinis-Sobrinho; Luís Lopes; Pedro Moreira; Patrícia Padrão; André Oliveira; Carla Moreira; Susana Póvoas; Jorge Mota; Rute SantosArtigo em Revista Científica Internacional