Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-28 of 28 (Search time: 0.019 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Brewing practices to maximise levels of catechins and other compounds with functional properties in Azorean green tea infusions: comparison with composition of canned green tea drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizadoViegas, Olga; Mariano, I.; Pinto, Edgar; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wine and pilson beerPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Quanta lactose há no meu iogurte?Borges, Tânia; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Trindade, Eunice; Pissarra, Susana; Amil, JorgeArtigo em Revista Científica Nacional
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional