Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 29 (Search time: 0.141 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Os "s" da sopa: actividade de educação alimentar com crianças em idade escolarLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2001Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Polyphenoloxidase activity and total phenolic conten as related to browning of minimally processed "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2008Espaços de Refeição de Estabelecimentos de Educação do Município de Penafiel - Caracterização higio-sanitáriaBarros, Manuela; Lameiras, J.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2008Assessment of the sensory quality of meat/Fish dishes in a food service at a Portuguese University.Veiros, Marcela; Rocha, Ada; Proença, R.; Smith, Luiza KentArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Código de Boas Práticas de HigieneRocha, AdaLivro
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Food safety practices in a Portuguese canteenVeiros, Marcela; Proença, R.; Santos, Cristina; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2003Effects of vaccuum packaging on the physical quality of minimally processed potatoesRocha, Ada; Coulon, Emilie C; Morais, M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2008Added value of minimally processed fruit and vegetables.Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional