Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 47 (Search time: 0.025 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Influence of water characteristics on catechins and other bioactive compounds of Azorean green tea infusion
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2000
Avaliação da Composição Centesimal e Valor Nutricional de Alguns Queijos Portugueses Com DOP
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Escórcio, Cristina
;
Sousa, Sara
;
Peixoto, Susane
;
Cima, Ana
;
Mendes, Eulália
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Nacional
2008
Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics
Pinho, Olívia
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Quelhas, Inês
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Costa, M.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Brewing practices to maximise levels of catechins and other compounds with functional properties in Azorean green tea infusions: comparison with composition of canned green tea drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Revista Científica Internacional
2000
Aminas Biogénicas nos alimentos
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Ferreira, Margarida
;
Fernandes, José
;
Gomes, Ana
Artigo em Revista Científica Nacional
2009
Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Quelhas, Inês
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizado
Viegas, Olga
;
Mariano, I.
;
Pinto, Edgar
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008
Formation of Heterocyclic Aromatic Amines in Charcoal Grilled Sardines
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Discover
Author
44
Ferreira, Isabel
22
Melo, Armindo
20
Petisca, Catarina
13
Viegas, Olga
5
Costa, Mariana
.
next >
Subject
31
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
30
Health sciences, Health sciences
13
Ciências da Saúde, Outras ciência...
12
Health sciences, Other medical sc...
3
Other medical sciences
.
next >
Document Type
23
Resumo de Comunicação em Conferên...
11
Artigo em Revista Científica Inte...
5
Artigo em Revista Científica Naci...
5
Resumo de Comunicação em Conferên...
1
Artigo em Livro de Atas de Confer...
.
next >
Date issued
28
2009
7
2008
2
2007
3
2006
4
2004
.
next >