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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Formation of heterocyclic aromatic amines in grilled meat and fish.Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Method Optimization by Solid-Phase Microextraction in Combination with GC/MS for Analysis of Beer Volatile FractionPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Santos, LúciaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UVPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Volatile fraction of DOP "Castelo Branco" cheese: Influence of breedFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Sampaio, PauloArtigo em Revista Científica Internacional
2009Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beefMelo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Multiple pesticide analysis in lettuce by HPLC-Diode arrayMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2004Discriminate Analysis of the volatile fraction from "Terrincho" ewe cheese: Correlation with flavour characteristicsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional