Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 44 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueirós, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DADMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Quanta lactose há no meu iogurte?Borges, Tânia; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Trindade, Eunice; Pissarra, Susana; Amil, JorgeArtigo em Revista Científica Nacional
2009Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrascoPinto, Edgar; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Determination of AalfaC and other pyrolitic heterocyclic amines incooked meat by HPLC/FLD using extraction by SPMEViegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2004Interelationships between microbiological, physico-chemical and biochemical properties of Terrincho ewe cheese and contents of biogenic aminesPinho, Olívia; Pintado, Ana; Gomes, Ana; Pintado, Manuela; Malcata, Xavier; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional