Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 153 (Search time: 0.699 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014Evaluation of prerequisite programs implementation at schools foodserviceLiz Martins, Margarida; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2016Cross-cultural consumer perceptions of service quality in restaurantsDjekic, Ilija; Kane, Kevin; Tomic, Nikola; Kalogianni, Eleni; Rocha, Ada; Zamioudi, Lamprini; Pacheco, RitaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Consumer' s food preferences at a Hospital food service unitLuís, Cátia; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Evaluation of consumer's food preferences at a Portuguese Hospital food service unit pilot studyRocha, Ada; Luís, CátiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Avaliação da adequação das quantidades per capita dos alimentos destinadas aos alunos do 1º ciclo do ensino básicoDinis, Dânia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Pão: hábitos de consumo e preferênciasLopes, Sílvia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2004Modified atmosphere package for appleRocha, Ada; Barreiro, M.G.; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2009Caracterização do consumo de hortofrutícolas em atletas de remoMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Consumo de lacticínios em universitários portuguesesMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011The influence of morning snacks composition on lunchtime behavior at a public Portuguese elementary schoolSantos, A.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional