Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 170 (Search time: 0.116 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecuedmeat by HPLC/FluorescenceMariano, I.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2006Headspace solid-phase microextraction (SPME) in combination with GC/MS for quantification of volatile compounds in food matricesFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosisResende, Carolina; Rodrigues, Sara; Pinho, Olívia; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Estabilidade das antocianinas e antocianidinas dos mirtilos após processamento térmicoQueirós, Filipa; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Nacional
2012Avaliação estato-ponderal e da actividade física numa amostra representativa da população adulta portuguesaPoínhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claúdia; Correia, Flora; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2008Influence of beer antioxidative properties on the formation of the heterocyclic amine PhIP in grilled beefMelo, Armindo; Costa, Mariana; Eça, Rosário; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional