Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 171-180 of 181 (Search time: 0.045 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Application of an acetonitrile based-extraction in processed muscle foods for the determination of 4 polycyclic aromatic hydrocarbonsSilva, M.; Viegas, O.; Cordeiro, T.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Characterization of the oil extracted from the strychnous madagascariensis fruitChemana, S.; Casal, S.; Pinho, T.; Khan, M.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Minerals Bioaccessibility in New Bread FormulationsPinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Analysis of the nutritional composition of the typical meals of the rural workers in the Muanza District in Sofala - MozambiqueUachisso, A.; Padrão, Patrícia; Carvalho, P.; Agostinho, D.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Inhibitory effect of vinegar on PAHs formation in charcoal grilled pork loinCordeiro, T.; Viegas, Olga; Silva, M.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.; Fernandes, I.; Mateus, N.; Calhau, C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applicationsVieira, EF; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVO; Delerue Matos, CArtigo em Revista Científica Internacional
2019A multicentre study of street foods purchased in urban areas of Central Asia: the FEEDCities ProjectSousa, S; Lunet, N; Gelormini, M; Jewell, J; Morais, I; Albuquerque, G; Casal, S; Pinho, Olívia; Breda, J; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2004Chemical, physical, and sensorial characteristics of "Terrincho" ewe cheese: Changes during ripening and intravarietal comparisonPinho, Olívia; Mendes, Eulália; Alves, M.; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2010INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCEPinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luis; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2003Solid-phase microextraction of volatile compounds in "Terrincho" ewe cheese - Comparison of different fibersPinho, Olívia; Pérès, Cristopher; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional