Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 46 (Search time: 0.177 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Influence of B-glucans addition on texture and color of homemade breadBarbosa, Inês; Gallardo, Anabella; Erben, Melina; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Difficulties in quantification of heterocyclic aromatic amines in foodMelo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Caracterização estato-ponderal de crianças e adolescentes numa amostra representativa da população portuguesaOliveira, Bruno; Poínhos, Rui; Afonso, Claúdia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria DanielResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cellsMoura, Cristina; Prucha, Mafalda; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Determinantes da saúde e escolha alimentar em idosos portuguesesAfonso, Cláudia; Pinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines andantioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Screening of hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, M.; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2008HPLC separation and quantification of catechins in green tea home prepared: comparison with commercial soft drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Influence of processing in food bioactive compoundsCosta, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatographyMoreira, Patricia; Henriques, Rita; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional