Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 61 (Search time: 0.037 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2019Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applicationsVieira, EF; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVO; Delerue Matos, CArtigo em Revista Científica Internacional
2015Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in MozambiqueGelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Padrão, Patrícia; Lunet, NunoArtigo em Revista Científica Internacional
1998Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado PortuguêsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2012Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextractionPetisca, Catarina; Pérez-Palacios, Trinidad; Farah, Adriana; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel M. P. L. V. OArtigo em Revista Científica Internacional
2020Sodium content of bread from bakeries in Maputo, Mozambique: trends between 2012 and 2018Jessen, N; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Novela, C; Moreira, Pedro; Damasceno, A; Lunet NArtigo em Revista Científica Internacional
2021Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe compositionCordeiro, T; Fernandes, I; Pinho, Olívia; Calha, C; Mateus, N; Faria, AArtigo em Revista Científica Internacional
2004Discriminate Analysis of the volatile fraction from "Terrincho" ewe cheese: Correlation with flavour characteristicsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2021Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parametersMonteiro, C; Martins, ZE; Pinho, Olívia; Gonçalves, CArtigo em Revista Científica Internacional
2014Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery productsPetisca, C; Henriques, AR; Perez Palacios, T; Pinho, Olívia; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional