Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Search
Search:
All of DSpace
FCNAUP - Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Artigo em Outras Revistas
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Artigo em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Catálogo
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Livro
FCNAUP - Capítulo ou Parte de Relatório
FCNAUP - Catálogo
FCNAUP - Dissertação
FCNAUP - Livro
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Internacional
FCNAUP - Livro de Atas de Conferência Nacional
FCNAUP - Outra Publicação em Livro
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Internacional
FCNAUP - Outra Publicação em Revista Científica Nacional
FCNAUP - Outras Publicações
FCNAUP - Patente
FCNAUP - Poster em Conferência Internacional
FCNAUP - Poster em Conferência Nacional
FCNAUP - Publicação Didática
FCNAUP - Relatório de Estágio
FCNAUP - Relatório de Projeto
FCNAUP - Relatório Técnico
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FCNAUP - Tese
FCNAUP - Tese de Licenciatura
FCNAUP - Trabalho Académico
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Document Type
Access types
Scientific areas
identifier
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 61 (Search time: 0.037 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
7
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2019
Chayote (Sechium edule): A review of nutritional composition, bioactivities and potential applications
Vieira, EF
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IMPLVO
;
Delerue Matos, C
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Street Food Environment in Maputo (STOOD Map): a Cross-Sectional Study in Mozambique
Gelormini, M.; Damasceno, A.; Lopes, S.; Malo, S.; Chongole, C.; Muholove, P.; Casal, S.
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
;
Padrão, Patrícia
;
Lunet, Nuno
Artigo em Revista Científica Internacional
1998
Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado Português
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Vicente, Susana
;
Oliveira, Maria Beatriz
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Internacional
2012
Furans and other volatile compounds in ground roasted and expresso coffee using headspace solid-phase microextraction
Petisca, Catarina
;
Pérez-Palacios, Trinidad
;
Farah, Adriana
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Sodium content of bread from bakeries in Maputo, Mozambique: trends between 2012 and 2018
Jessen, N
;
Padrão, Patrícia
;
Pinho, Olívia
;
Novela, C
;
Moreira, Pedro
;
Damasceno, A
;
Lunet N
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition
Cordeiro, T
;
Fernandes, I
;
Pinho, Olívia
;
Calha, C
;
Mateus, N
;
Faria, A
Artigo em Revista Científica Internacional
2004
Discriminate Analysis of the volatile fraction from "Terrincho" ewe cheese: Correlation with flavour characteristics
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Internacional
2018
Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?
Costa Rodrigues, J
;
Pinho, Olívia
;
Monteiro, PRR
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parameters
Monteiro, C
;
Martins, ZE
;
Pinho, Olívia
;
Gonçalves, C
Artigo em Revista Científica Internacional
2014
Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery products
Petisca, C
;
Henriques, AR
;
Perez Palacios, T
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IMPLVO
Artigo em Revista Científica Internacional
Discover
Author
23
Moreira, Pedro
23
Padrão, Patrícia
20
Ferreira, Isabel
10
Gelormini, M
9
Casal, S
.
next >
Subject
36
Ciências da Saúde, Ciências médic...
36
Health sciences, Medical and Heal...
16
Ciências da Saúde, Ciências da saúde
15
Health sciences, Health sciences
3
Ciências da Saúde, Outras ciência...
.
next >
Date issued
28
2020 - 2023
21
2010 - 2019
11
2000 - 2009
1
1998 - 1999