Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 79 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)Type
1999Queijos Portugueses com Denominação de Origem ProtegidaPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2000Avaliação da Composição Centesimal e Valor Nutricional de Alguns Queijos Portugueses Com DOPPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Escórcio, Cristina; Sousa, Sara; Peixoto, Susane; Cima, Ana; Mendes, Eulália; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2011Quantification of endocrine disruptors and pesticides in water using weighted linear regression schemesMelo, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristicsPinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2013TEXTURE AND COLOR OF BREAD: INFLUENCE OF beta-GLUCANS ADDITIONGalardo, A.; Barbosa, I.; Erben, M.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Zegura, Bojana; Pezdric, Marko; Novak, Matjaz; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Filipic, MetkaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Effect of different beer marinades on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled pork meatÁlvarez, Iria; Viegas, Olga; Carballo, E. Martínez; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Degradation of anthocyanins and anthocyanidins in blueberry jamsQueirós, F.; Oliveira, Carla; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional