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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe compositionCordeiro, T; Fernandes, I; Pinho, Olívia; Calha, C; Mateus, N; Faria, AArtigo em Revista Científica Internacional
2019Survey of the salt content in Portugal packaged bread and toasted bread-results from salt quanti projectGonçalves, Carla; Pena, Maria.J.; Cardoso, Sofia; Santos, Ricardo; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Application of an acetonitrile based-extraction in processed muscle foods for the determination of 4 polycyclic aromatic hydrocarbonsSilva, M.; Viegas, O.; Cordeiro, T.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Can lycopene be considered an effective protection against cardiovascular disease?Costa Rodrigues, J; Pinho, Olívia; Monteiro, PRRArtigo em Revista Científica Internacional
2021Impact of salt reduction on bread on sensory preference and physicochemical parametersMonteiro, C; Martins, ZE; Pinho, Olívia; Gonçalves, CArtigo em Revista Científica Internacional
2012Avaliação do aporte energético e nutricional e sua relação com dados antropométricos dos idosos portuguesesPinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Street food in Eastern Europe: Terspective from an urban environment in MoldovaAlbuquerque, Gabriela; Gelormini, Marcello; Morais, Inês Lança; Sousa, Sofia; Casal, Susana; Pinho, Olívia; Moreira, Pedro; Breda, João; Lunet, Nuno; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt StudyAnjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Intervenções para a redução do sal em cantinasMota, I.; Padrão, Patrícia; Santos, T.; Pinho, Olívia; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Nacional